Saturday, March 26, 2011

#100FactsAboutMe

Hello! Tonight I wanna post #100factsaboutme! A few days ago, there's a TT on twitter yeah #100factsaboutme, so daripada ribet-ribet gue nulis one by one di twitter yang ujung-ujungnya bakal jadi spamming. Better I do this challenge on my blog! So, let's go! 

#100FACTSABOUTME
 

  1. I've a lot of names: Vera Andayani Ciu, Vera Ciu, Ciu, Ve, Vercuy, Verchung, Verchong.
  2. I was born on 27th July 1994. In Jakarta (RS. Hermina).
  3. I'm Indonesian.
  4. Anak 1 dari 2 bersaudara. (Mulai pake bahasa Indonesia aah).
  5. Gue cewe. Tapi pengen jadi cowo (dulu).
  6. I love the hottie guys. (Chace Crawford, James Franco, Andrew Garfield, Ian Somerhalder, etc).
  7. I'm BELIEVER.
  8. I'm BELIEBER too. Tapi ga maniac.
  9. Dari PlayGroup ampe SMA gue bernaung di yayasan keluarga bunda. (Fuck off).
  10. I've a shorthaircut.
  11. Love sneakers than heels.
  12. I really love Emma Watson. (Call me maniac, i'd marry her if I were a guy, handsome, and actor).
  13. Temen gue banyak. 
  14. But I totally love my remarkable friends, iChords.
  15. Indah Eva Palmerin Sagala adalah mantan kekasih status di FB gue, movie marathon partner, bang jon partner, autis partner. Hidup Kumon!
  16. Gue melarikan diri dari kumon. Dan berhenti di Level J, dan gue rada menyesal.
  17. Graduated from LIA :D
  18. Gereja gue di GBI Kemang! Firecom! :D
  19. Seinget gue.. Gue punya masa lalu yang kelam pas TK, kelam banget.. (Can't tell ya).
  20.  I love writing.
  21.  I love reading a lot of books.
  22. Harry Potter always be my best wizard world I've ever read.
  23. Tumblr and twitter are my playground.Facebook is my daily habit.
  24. Saya sangat suka dipeluk (tapi jarang ada yang meluk.. pathetic)
  25. Chocolate Freak (Dark Chocolate yes, White chocolate no!)
  26. Ga terlalu suka dibilang cantik, keren lebih baik.
  27. Suka ama wanita. Maksud gue ya, dalam arti mengagumi... Aneh? Ya begitulah.
  28. Pernah punya blog sebelum yang ini.
  29. Basket itu olahraga pertama yang bikin gue WOW.
  30. Team bola dari zaman botol kecap, Manchester United.
  31. I'm a good observer.
  32. Untuk membuktikan gue ini wanita tulen. Gue pernah suka ama cowo kok.
  33. Pengen bisa nge-scream. 
  34. Setiap saat gue selalu bermimpi.
  35. I'm a member of #scienceadrenaline.
  36. Pengen belajar skateboard.
  37. Ohya, GUE DENGAN BANGGA MENYATAKAN GUE INI CHINOIS. B-)
  38. Menurut gue, gue ini nerd loh.
  39. Gigi gue ga rata. Kaya marmut.
  40. Leora Andrea Janice, is my cyber friend and become my best soul-twin I've ever had.
  41. I love listening music. 
  42. I love dogs! Beagle, please :)
  43. Ray-Ban tuh keren banget (menurut gue).
  44. Ga suka banget asap rokok. Benci banget. 
  45. Seinget gue... Masih kecil gue jago banget ngegambar loh. 
  46. Pengen jadi freelance writer.
  47. Pengen kerja di redaksi majalah.
  48. Mau keliling dunia (Ini pasti facts semua orang).
  49. Pernah pacaran sekali, tapi diputusin.
  50. Cowo berkacamata frame penuh itu keren. 
  51. Cowo bisa main gitar, drum, piano, atau bass, dan bakal vocalist sekalipun itu keren.
  52. Cowo yang bisa bahasa inggris secara fluently menurut gue dia smart dan ada nilai plus.
  53. I'm a mean person, sometimes..
  54. Gue sudah menghargai orang yang mau ngomong 'Terimakasih' sama 'Sorry'. 
  55. Gue bahkan sangat menghargai if they really mean it when they say thankyou and sorry.
  56. Baru hari Rabu kemarin, gue bener-bener main pesawat kertas. Dan bener-bener bisa bikin yang bagus.
  57. Semenjak hari itu gue suka ama pesawat kertas.
  58. Best jacket I've ever had, Cookies Monster from Indah Sagala.
  59. Baju gue banyakan kaos.
  60. Favorite Tv Show gue How I Met Your Mother, Grey's Anatomy, Glee, Gossip Girl, Vampire Diaries,  banyak.
  61. Gue suka nonton film.
  62. Sempet berpikir ngambil college di luar.
  63. Bisa main gitar loh gue ;)
  64. Suara gue fals.
  65. Dulu pas masih kecil hampir les drum.
  66. Pernah les gitar tapi keluar gara-gara mabok liat not-not nya.
  67. I'm a procastinator.
  68. LIA KALIMALANG. ROOM 402&304, the best english class!
  69. Gue ga terlalu porn-porn thing gitu loh.
  70. Gue gampang ngantuk.
  71. Easily get hungry too.
  72. Ketawa adalah santapan wajib sehari-hari gue.
  73. Jujur kalo mau cari pacar ga terlalu demen ama yang 'chinois'. 
  74. Kecuali dia ga sipit.
  75. Ga tegaan orangnya.
  76. Semua orang yang kita temui adalah teman. Motto sehari-hari yang mau ga mau harus selalu diingat.
  77. Sometimes, I love being aloner.
  78. Need a vacation right now!
  79. Penting untuk dicatat gue benci kalo makanan gue ada SELEDRI.
  80. COCKROACHES IS MY ENEMY, BIGGEST ONE EVER.
  81. Pengingat yang baik ;)
  82. I can keep secret. Trustful person.
  83. Jarang sakit.
  84. Sekalinya sakit, sakit perut buang air.
  85. Gue suka memikirkan sesuatu yang berjangka panjang ke depan.
  86. Suka menabung.
  87. Ohya pernah suka ama cowo uuhm 3x.
  88. Sekalinya suka bisa lama.
  89. Saya tipe orang yang idak mudah teralihkan.
  90. Masih old-fashioned. Nunggu dikejar cowo daripada ngejar cowo. 
  91. Mata gue minus 0,5 (kiri dan kanan).
  92. iPod gue 8GB namanya Chip Balk.
  93. Pernah kecolongan motor.Motor gue sekarang Mio.
  94. I love my Mom, the way she always take care of me.
  95. I love my Dad, the way he always teach me to struggle.
  96. I love my sister, the way she can be my frienemy.
  97. I love my bestfriends, the way they always there for me.
  98. I love my class. #scienceadrenaline, you guys not only a math freak, science freak, chemistry freak, but you guys are truly amazing. It's such a best time of my Senior High School life.
  99. I love you. A guy with initial TAM. Who can make me up and down, gimme a butterflies...
  100. Last, I love myself because I love 'myself who can love everybody'.
Done with this challenge :D

Monday, March 14, 2011

Friday, March 4, 2011

You got me (Colbie Caillat)

You're stuck on me and my laughing eyes
I can't pretend though I try to hide
I like you, I like you


I think I felt my heart skip a beat
I'm standing here and I can hardly breathe
You got me yeah, you got me


The way you take my hand is just so sweet
And that crooked smile of yours
It knocks me off my feet

Oh, I just can't get enough
How much do I need to fill me up?
It feels so good, it must be love
It's everything that I've been dreaming of


I give up, I give in, I let go, let's begin
'Cause no matter what I do
Oh, my heart is filled with you

I can't imagine what it'd be like
Living each day in this life
Without you, without you

One look from you, I know you understand
This mess we're in, you know is just so out of hand

Oh, you got me, you got me
Oh, oh, you got me, you got me


I'm tired but I love the 'butterflies'


Hello :) 

Guess what guys? What you can see from picture? Silhouette of couple ride bicycle! Tee-hee, I'm just so happy. And yeah I still!

Jadi tuh hari ini gue berencana gowes sama uuuhm ya my lovely best guy-friend (Actually I like this boy). Trus yaudah gue minjem sepeda Jodhy. Jodhy is a good guy mau minjemin sepeda lipatnya. :) 

Jadi gue exchange gitu, Jodhy used my motorbike and I used his bicycle. Ketemuan deh ama 'him', gowes bersama menuju Winda's. Well it's just too silly for me, too awkward for me. Spending time with someone that I like, masih ga kebiasa haha. Then, when we arrived at Winda's house. Prima, Shendy, Winda (ofcourse), Claudia, Merah (Merah is my friend, her name is Merah. Really Merah) udah masang muka senyum-senyum ya you know lah when your friends see your crush they will looking at you with so many question marks on their face and smile ofcourse.
Trus yaudah ya akhirnya kami pun gowes mengelilingi Jaka Permai. dan berakhir ke rumah Indira It was such an awesome feeling, really. I think I felt my heart skip a beat I was riding my bike there and I can hardly breathe... We were laughing, talking about our same interest. Ofcourse because I'm too smart and I'm a good observer, I should act like I'm not 'stupid' in his world, sengaja gue cari topik tentang kesukaan dia (yang mau ga mau pastilah gue bakal suka juga). Such as the concert that he watched (Bring Me The Horizon), and I told him about JakJam! Pokoknya nyari topik... Aah I just like him very much (I can't say I love him because ya, love is too high for me). I'm in love with his stupid joke, with his silly face, with his smile, laugh and everything, his hair, his voice, the way he talks, the way he stares at you, and everything. Really it feels so good, and I'm pretty sure it is love. But the question is, does he feel the same thing like I do? Does he get a butterflies? Itu yang selalu bikin gue penasaran. Bingung... Yeah it's true love is like a riddle.

Well, amigos! I'm really tired, kaki cape, hati cape (yaiks look my word!), my ass beh getting flatter deh. So, this the end of my story! Thank you :)

PS: Thank you, and hey you I like you very much. Please look at me! Well, when everybody always say love is like a rollercoaster, for me is like bicycle. LOL. I love bicycle now! :)
Well, love is like riding bicycle, in order to keep your balance, you must keep moving!